orgel

Orgel

Frakt av orgel fra A til B og bortkjøring til avfallsstasjon.   

Frakt fra

3999,-

Kaste / fjerne fra

2999,-

Hva vi tilbyr

flytting

Flytting av orgel

Vi i Svedson tilbyr flytting av orgel og andre tunge objekter som piano, el piano og flygel. Akkurat som med pianoflytt, har vi mange års erfaring innen denne type arbeid. Dette arbeidet er forbundet med risiko for både direkte og indirekte skader (f.eks slitasje). Derfor er det viktig for oss å vise at vi har kunnskapen og verktøyene som kreves for en trygg og sikker håndtering av forskjellige tunge gjenstander.orgel

Kvalitet sikker flytting

Flytting av store gjenstander i seg selv er en svært belastende affære. Det kan også være farlig om man ikke vet hva man driver på med. Spar både rygg og helse, og la de oss ta seg av det.

Vi har både mannskap og utstyr (kran, bæreseler, stropper og traller) til orgel. Svedson har lang erfaring med flytting. Send oss en forespørsel idag og få en prisoverslag.

Priser

Vi er spesialister når det gjelder flytting av orgel. Pris på flytting av et orgel avgjøres hovedsakelig av flere variabler der vekten og hvor det skal flyttes fra og til er avgjørende faktorer. Svedson er konkurransedyktige på pris og utfører flyttingen effektivt og med høy prioritet på sikkerhet. 

Hva vi tar imot

Piano

el piano

El piano

flytting av flygel

Flygel

orgel

Orgel

Hva som er inkludert i prisen

Pris fra

3999,-

Spørsmål & svar Flytting av orgel

Vi tar imot de fleste type varer, alt fra store apparater, dekk, piano til elektronikk utstyr.

Prisen på frakte orgel koster avhenger av antall, vekt og antall etasje. I tillegg er avstanden hvor det skal flyttes fra og til og fremkomstmuligheter avgjørende frakte orgel koster. 

Vi har varebil til de fleste type oppdragende. Ta kontakt om du er usikker på om varen er for stor. 

bortkjøring

Fjerne Orgel

Å få kaste orgel eller flygel kan være krevende. Et orgel veie alt fra 500 til over 1000 kilo. Det kreves god styrke, erfaring og verktøy for å kunne løfte, flytte og manøvrere et orgel opp eller ned trapper. Trenger du hjelp med å kaste orgel kan vi tar av seg bortkjøring for deg! Hos oss hjelper vi deg med tunge løft, laster inn i bilen og kjøre direkte til nærmeste avfallsstasjon.

Priser for å kaste en orgel

Prisen varierer avhenge av størrelse og vekt på orgelen. Må det flyttes fra en første etasje uten trapper er det rimeligere enn å måtte flytte et orgel ned fra en femte etasje uten heis. 

Hva som er inkludert i prisen

Pris fra

2999,-

Spørsmål & svar for bortkjøring

Ønsker du å kvitte deg med et gammelt orgel tilbyr vi henting og transporterer dette til nærmeste avfall stasjon.

Vi tar de fleste typer avfall, inklusive henting av hageavfall.
Det er tilleggs pris for spesialavfall, matavfall og farlig avfall som gamle vinduer og maling.

Det er ikke nødvendig at du skal sortere selv. Vi tar gjerne imot usorterte avfall og sortere for deg mot ingen kostnader.

Alt av avfall vil bli levert i en godkjent gjenvinningsstasjon. Alt avfall håndteres riktig på en miljøvennlig måte.

Andre tjenester

el piano

El piano

flytting av flygel

Flygel

Seng

madrass

Madrass

sofa

Sofa

orgel

Orgel