flytting av safe

Flytting av safe

Vi i Svedson tilbyr flytting av safe og andre tunge objekter som brannskap og arkivskap. Akkurat som med pianoflytt, har vi mange års erfaring innen denne type arbeid. Dette arbeidet er forbundet med risiko for både direkte og indirekte skader (f.eks slitasje). Derfor er det viktig for oss å vise at vi har kunnskapen og verktøyene som kreves for en trygg og sikker håndtering av forskjellige tunge gjenstander.

Kvalitet sikker flytting

Flytting av store gjenstander i seg selv er en svært belastende affære. Det kan også være farlig om man ikke vet hva man driver på med. Spar både rygg og helse, og la de oss ta seg av det.

Vi har både mannskap og utstyr (kran, bæreseler, stropper og traller) til safe. Svedson har lang erfaring med flytting. Send oss en forespørsel idag og få en prisoverslag.

Priser

Vi er spesialister når det gjelder flytting av safe, brannskap og arkivskap. Pris på flytting av et safe avgjøres hovedsakelig av flere variabler der vekten og hvor det skal flyttes fra og til er avgjørende faktorer. Svedson er konkurransedyktige på pris og utfører flyttingen effektivt og med høy prioritet på sikkerhet. 

Hva vi tar imot

brannskap

Brannskap

flytting av arkivskap

Arkivskap

Hva som er inkludert i prisen

Pris fra

899,-