sofa

Sofa

Frakt av sofa fra A til B og bortkjøring til avfallsstasjon.   

Frakt fra

899,-

Kaste / fjerne fra

899,-

Hva vi tilbyr

flytting

Kvalitet sikker flakt av sofa med varetaxi

Varetaxi frakter alt du måtte ønske fra A til Å. Perfekt for deg som har kjøpt møbler fra Finn, på Ikea eller hos en person og ikke har plass i din egen bil. Vi henter og leverer store pall, kolli, møbler, kontormøbler, inventar og alt annet du trenger å få frakte – Perfekt for både privat og bedrift.

Frakte sofa i seg selv er en svært belastende affære. Det kan også være farlig om man ikke vet hva man driver på med. Spar både rygg og helse, og la de oss ta seg av det.

Vi har både mannskap og utstyr (kran, bæreseler, stropper og traller) til å frakte. Svedson har lang erfaring med flytting.

Hva som er inkludert i prisen

Pris fra

899,-

For større oppdrag kommer vi gjerne til deg for en gratis og uforpliktende befaring. Under befaringen hjelper vi deg med å finne den løsningen som passer best for deg og ditt behov. Etter befaringen får du en pris på hva det kommer til å koste. 

Slipp å bekymre deg for uhell – Vi har forsikring som dekker uhell, slik at det er trygt fra det bæres ut av adresse A, til det er på plass i adresse B. Du får erstattet skader på tingene dine som skjer under flytting uansett årsak.

Spørsmål & svar fra av sofa

Vi tar imot de fleste type varer, alt fra store apparater, dekk, piano til elektronikk utstyr.

Prisen på frakte sofa koster avhenger av type, vekt og antall etasje. I tillegg er avstanden hvor det skal flyttes fra og til og fremkomstmuligheter avgjørende hva det koster. 

Vi har varebil til de fleste type oppdragende. Ta kontakt om du er usikker på om varen er for stor. 

bortkjøring

Bortkjøring av sofa

Ønsker du å bli kvitt en sofa? Vi hjelper deg med å hente, laster opp i bilen og kjører det til gjenvinningsstasjonen. En kjapp og enkel løsning å bli kvitt søppel på.

Vi har søppeltaxi som kan fjerne de fleste avfallene, alt fra store apparater, gamle dekk, piano til elektronikk utstyr.

kaste sofa

Priser

Pris fra

899,-

Spørsmål & svar for bortkjøring

Ønsker du å kvitte deg med et gammelt sofa tilbyr vi henting og transportering til nærmeste avfallsstasjon.

Vi tar de fleste typer avfall, inklusive henting av hageavfall.
Det er tilleggs pris for spesialavfall, matavfall og farlig avfall som gamle vinduer og maling.

Det er ikke nødvendig at du skal sortere selv. Vi tar gjerne imot usorterte avfall og sortere for deg mot ingen kostnader.

Alt av avfall vil bli levert i en godkjent gjenvinningsstasjon. Alt avfall håndteres riktig på en miljøvennlig måte.

Andre tjenester

el piano

El piano

flytting av flygel

Flygel

Seng

madrass

Madrass

sofa

Sofa

orgel

Orgel