Slik gjennomfører vi kontorflytting

Dagene rett før, under og rett etter hovedflyttingen

Dagene før flytting

Den fysiske flyttingen tar mellom 1-14 dager før gjennomføringen. Vi bistår med å avholde et informasjonsmøte om prosessen med alle ansatte avholdes , ryddeaksjoner gjennomføres, nedpakking og forflytting utføres og merkesystem distribueres.

Bedriften selv har ofte mange egne innkjøp som trenger montering og oppkobling slik som PC’er, AV utsyr etc. Vi sørger for at dette kommer på plass i god tid for flyttingen så bedriftens egne ressurser kan fokusere på sine egentlige arbeidsoppgaver.


Hovedflytting

På slutten av arbeidsdagen pakker de ansatte ned sine personlige ting og merker dem med utdelt merkesystem. Våre ansatte stiller utenom arbeidstid og gjennomfører hovedflyttingen. Hovedflyttingen avsluttes med renhold så de ansatte møter et rent lokal første arbeidsdag.

Vårt mål er å minimere bedriftens nedetid. Dette oppnår vi med god planlegging og erfarne ansatte i alle ledd.


Første arbeidsdag

De ansatte møter i nye lokaler hvor de finner sine eiendeler pent plassert ved sin nye arbeidsplass. Dockingstasjoner og skjermer er koblet opp, og det er bare å skru på PC’en og sette i gang en ny arbeidsdag.

Feil og mangler rapporteres i flytteportalen og vårt onsite-crew responderer på kort varsel for å sørge for at opplevelsen er god.

Vi fjerner brukt emballasje fortløpende første arbeidsdag slik at det er få spor av flyttingen når dagen er omme.

 

Les om kontorflytting eller bedriftflytting her

Send oss en forespørsel for Kontorflytting

Send oss en melding for prisoverslag eller uforpliktende befaring. Vi følger opp henvendelsen i løpet av samme, eller påfølgende arbeidsdag. Hvis du foretrekker e-post, kan du sende oss en melding til hei@svedson.no. For svar er det bare å ringe oss på 92921050.

Les også

Slik gjennomfører vi kontorflytting

7 Smarte råd for en god flytteprosess for bedriftflytting

Send oss en forespørsel