Budbil og varetaxi

Rimelig og serviceinnstilt varetaxi. Perfekt for firma og privat som trenger rask A til B levering med mindre flyttelass.

Varetaxi priser

Fra 450-

Varetaxi frakter alt du måtte ønske fra A til Å. Hvis du for eksempel har kjøpt møbler fra Finn, på Ikea eller hos en privatperson og ikke har plass i din egen bil, er det bare å kontakte oss. Vi er fleksible og er på plass når det passer deg. Vi henter og leverer store pall, kolli, møbler, kontormøbler, inventar og alt annet du trenger å få frakte.

eller ring 97386682

LogoMakr (11)

Ekspress budbil / varetaxi

Når det virkelig haster stiller vi opp med en gang. Dokumenter, verktøy, maskindeler osv. leveres direkte til mottaker. Fra liten budbil til lastebil med plass til 21 paller på ekspress-oppdrag. Dør-til-dør-tjeneste over hele landet gjennom våre samarbeidspartnere.

LogoMakr-4np45b

Distribusjon

 Inngå fast avtale om henting til avtalt tid og levere i løpet av samme dag til fast pris for hver levering. Varme og kjøl i varerom tilgjengelig på enkelte biler. 

LogoMakr-8cMcCK

Budbil med faste ruter

Vi har budbiler med faste ruter daglig for å sørge for at dine varer blir raskt levert, samme dag.

LogoMakr-8cMcCK (1)

Skapbiler

For tyngre oppdrag har vi skapbiler med nyttelast fra 2,5 til 11 tonn, og fra 12 til 21 palleplasser. Noen av bilene har varme i skap og full sideåpning.

Kvalifiserte varetaxi og budbiler

Vi har flere års erfaring innen varetaxi / budbil, så vi vet hva som trengs for å få varene dine fraktet på en trygg måte. Vi tilbyr alt fra bud til kommersiell varetransport. Med erfarne ansatte tilbyr vi pålitelige transporttjenester og 100% tidsgaranti. Budbil er det beste alternativet når du vil være fullstendig trygg på at leveransen kommer frem i tide. Varen går direkte fra avsender til mottaker, og du kan holde kontinuerlige kontakt med sjåføren underveis. Vi sender budbiler i hele Norge, uavhengig av størrelsen på lasten.

Andre tjenester for varetaxi

Langdistanse

Vi utfører langdistanse transport nesten over hele Norden. Ekspress frakt i alle størrelser, alt fra sykkel, bildekk, motor, møbler, hvitevarer, peis, ATV, motorsykkel, og m.m.

Termotransport

Med en kjølebil fra oss er du sikret topp kvalitet, service og oppfølging. Kjølebilen vår er bygd for kjøl, frys og varme. Varene dine er godt beskyttet, uansett om det er 25 minus eller 25 plussgrader ute.

Faste leveringer

Vi tilbyr også fast leveringer til fast dag og tid. Perfekt for deg som er bedrift eller kommunal.

Spørsmål & svar

Varetaxi betyr også budbil. En varetaxi er en enkel måte å frakte ting på. En taxi for å frakte varer. Varetaxi er en tidsbesparende løsning, som gjør at du kan konsentrere deg om din egen virksomhet. Dette er et raskt og rimelig transportalternativ, enten du skal frakte små eller store varer.

Det er enkle å avtale med å bestille taxi. Dette kan gjøre på forespørsel skjema eller ring og på 97386682.

 

Vi har varebil til de fleste type oppdragende. Ta kontakt om du er usikker på om varen er for stor. 

 

 

Steder vi kjører

Se mer

Stjørdalshalsen

Skien

Porsgrunn

Orkanger

Lørenskog

Larvik

Kragerø

Bærum