Rydding av dødsbo Lørenskog

Vi hjelper deg med alt innenfor bortkjøring og rydding av dødsbo Lørenskog

Rengjøring, rydding og tømming av dødsbo Lørenskog

Å rydde dødsbo gjør jobben lettere for gjenværende arvinger – Vi tilbyr alt innenfor rydding av dødsbo. Perfekt for deg som skal bli kvitt grovavfall, gamle møbler, elektronikk og andre ting som du har i dødsboet. Vi tar oss av alt, pluss bortkjøring av avfallet til miljøstasjon. Flyttevask og hovedrengjøring,

Kontakt oss i dag.  Få en profesjonell håndtering på avvikling av dødsbo og konkursbo.

Rydding av dødsbo Lørenskog pris

Send oss en forespørsel og få en avtalt pris på rydding av dødsbo. Vi stiller opp på kort varsel og kan komme innom på befaring når det passer deg. Tjenesten er selvsagt kostnadsfri og uforpliktende for deg.

Rydding av dødsbo skjema

Fyll ut skjemaet nedenfor for å få et pristilbud i løpet av noen timer. Det tar to minutter å fylle ut og er helt gratis og uforpliktende. Du kan også kontakte oss på telefon 92921050.

Navn*
Epost*
Telefon*
Adresse*
Type sted*
Heis tilgjengelighet*
Etasje*
Dato*
Når passer det?*
Klokke*
Til klokke*
Bilde
Maximum file size: 20 MB
Et bilde sier mer enn tusen ord. For at det skal bli lettere for oss å oppgi deg pris, send oss gjerne bilde av det som skal kastes.
Beskrivelse*

Slik fungerer det

Steg 1. Rydding av dødsbo

Rydde dødsbo kan ofte være en tidkrevende prosess. Vi starter som regel prosessen med rydding. Vi fjerner søppel og lignende, og fjerner mat fra skuffer, kjøleskap og kjøkkenbenk slik at det er lettere å få oversikt over hva skal skal kastes.

Steg 2. Tømming av dødsbo

Så snart dødsboet er ryddet starter vi med tømming. Boligen inneholder sannsynligvis både kommoder, hvitevarer, TV, senger og andre møbler. Disse gjenstandene er i mange tilfeller tunge og vanskelige å bære. Vi kommer alltid med 2 mann og dersom vi har behov for ekstra hjelp kommer vi med flere mann, slik at det blir lettere å frakte ut tunge gjenstander, møbler og hvitevarer.

Steg 3: Rengjøring av dødsbo (valgfri tjeneste)

Når boligen omsider er tømt, er det på tide å vaske den ned. Dersom du skal selge boligen er det viktig at den er ren og velduftende før  overdragelse/salg. Vi kan hjelpe deg med å vaske vinduer, generelle gulv og overflater, sanitæranlegg, slik som toalett, dusjkabinett, badekar, kjøkkenbenker, lister, brytere og toppen av eventuelle skap pluss mye mer. 

For rydding av dødsbo holder vi åpen alle dager fra 07.00-20.00. Det er selvsagt også mulig å flytte før- og etter det, etter avtale.

Prisen på våre tjenester i forbindelse med rydding av dødsbo er avhengig av flere faktorer som omfang av jobben og hva dere ønsker hjelp til. Vi tar alltid befaringer før jobben starter og tjenesten er helt uforpliktende og gratis.  Etter en befaring kan vi estimere en pris og tidsbruk.

Ja, vi rengjør og vasker dødsbo også. Dersom du ønsker grovvask eller visningsvask kan vi utføre en fullstendig rengjøring.

Ja, vi kjører også bort vanlig søppel og leverer dette til godkjent miljøstasjon.

Å tømme en bolig skjer som oftest samme dag om vi starter med oppdraget tidlig på dagen. Hvor lang tid tømming av bolig tar er likevel vanskelig å besvare før vi har vært der på befaring

Vi kan hjelpe med tømming av dødsbo i Lørenskog

Etter at en av dine nærmeste har gått bort vil de etterlate seg alt fra gjeld og diverse verdier. Det er dette vi kaller dødsbo. Et dødsbo inneholder altså forpliktelser, rettigheter, løsøre og innbo. 

Vi tar oss av det praktiske ved vasking og rydding av dødsbo for våre kunder. For oss er effektivitet like viktig som varsom og skånsom behandling av bolig og eiendeler. 

Vi jobber også i andre områder og byer, ta gjerne kontakt så finner vi en løsning. Vi er meget fleksible og prøver alltid å gå den ekstra mila for våre kunder. 

Hvorfor velge oss?

 • Vi er alltid presise

 • Konkurransedyktig pris for rydding av dødsbo Lørenskog

 • Vi utfører alltid vårt arbeid med respekt og varsomhet

 • Vi har stor tro på gode kundeforhold og gjør alltid det vi kan for våre kunder.

 • Våre serviceorienterte medarbeidere vil alltid sørge for at jobben blir utført effektivt og som planlagt. 

Vi kan bidra med å frakte og lagre det som skal tas vare på hvis du ønsker å selge overflødig innbo og løsøre. Vi rydder og kjører bort det som skal kastes, og tilbyr rengjøring for visning, salg eller tilbakelevering.

Uansett hva du trenger hjelp til bidrar vi med profesjonell utførelse. Vi har lang erfaring innenfor tømming av konkursbo/dødsbo, og garanterer en smidig og effektiv opplevelse.

Om oss

Svedson.no – er et Transportfirma som tilbyr fleksible løsninger for prive bedrifter.  F.eks. søppeltaxi. Avfallshåndtering. Et firma som leverer type manuell arbeidskraft til forskjellige typer grovarbeid som rengjøring / vask / flyttevask, tømming av dødsbo , utbæring av avfall, bortkjøring av avfall, bæring av materialer og flytting. Vi kan utfører arbeid på timer eller vi kan gi en fastpris på rydde dødsbo f.eks. i Lørenskog. Med lang erfaring av rydding av dødsbo bistår vi med alt fra A-Å.

Vi liker å holde god kontakt med våre kunder underveis i et oppdrag, på den måten kan vi rydde opp eventuelle misforståelser eller problemer så det er lettere å gi et tilfredsstillende resultat. 

Hva vi kaster av avfall/boss

Vi kaster alt.  

Når vi rydder et dødsbo så tar vi imot de fleste avfallene, Alt fra store apparater, gamle dekk, piano til elektronikk utstyr. Vi tilbyr bortkjøring av avfall etter ditt behov – uansett, små eller store oppdrag.

Nedenfor finner du bilder av de mest vanlige typer avfall/boss vi oftest henter

hageavfall

Kaste hageavfall

Å kaste hageavfall kan være en utfordring. Det skal resirkuleres på riktig måte. Noen har tid til å legge hageavfallet i egne avfallsposer, andre ønsker å leie inn søppeltaxi til å gjøre hele jobben for seg. Du kan spare både tid og penger på å gi oppdraget til oss. Vi fjerner ditt hageavfall på en rask og effektiv måte.

hvitevare avfall

Bortkjøring av hvitevarer

Vi tar oss av bortkjøring av hvitevarer som kjøleskap, gassgrill, fryser og vaskemaskiner. Vi helper deg med sortere slik at de havner riktig på avfallsstasjonen. 

møbler avfall

Bortkjøring av møbler

Søppeltaxi henter alle typer møbler, som stoler, madrasser eller senger, bord og sofa. Vi kan både levere møblene til Fretex eller på avfall stasjon for deg.

Avfallhenting av oppussing eller renovering materialer

Avfallhenting av oppussing eller renovering materialer

Har du mange avfall sekker, malingsspann, trevirker og gamle møbler etter en oppussing? Overlat det til oss. Vi laster alt på bilen og kjører det avgårde til gjenvinningsstasjon. Slik at du kan bruke din dyrebare tid til andre gjøremål.

Elektronisk avfall

Elektronisk avfall

Vi henter elektriske artikler og elektronisk avfall av alle typer som for eksempel pc, kjøkkenmaskiner, elektronisk utstyr, tv og høyttalere.

kaste piano

Hente og kaste piano og flygel

Vi henter og tar av oss tunge løft, laster inn i bilen og kjøre direkte til nærmeste avfallsstasjon, eller andre steder d vil ha det.

Annet avfall som vi kaster.

 • Møbler
 • Emballasje
 • Oppussingsavfall
 • Elektrisk avfall
 • Hageavfall
 • Vinduer
 • Hvitevarer
 • Klær
 • Gips
 • Trevirke
 • Impregnert trevirke
 • Bildekk
 • Blandet avfall
 • Rot og skrot
 • Fliser
 • Isolasjon
 • Rivningsavfall
 • Lyspærer og lysstoffrør
 • Restavfall
 • Motorer
 • Kontor møbler
 • Malinger og spraybokser
 • Farlig avfall
 • Jern og metall

Steder vi kjører