flyttehjelp

Flyttehjelp Drøbak

Trenger du Flyttehjelp Drøbak? Få en profesjonell flyttebyrå for privat og bedrift til å gjøre jobben for deg på 1-2-3. 

Flyttehjelp Drøbak pris

Fra 1999,-

Flyttehjelp priser kan være varierende. Det er en del faktorer som avgjøre prisen på en flyttehjelp tjeneste. Det kan være alt fra hvilken etasje, hvor du flytter fra og til, avstand fra parkeringen osv. Kontakt oss gjerne for å få en pris forslag.

eller ring 97386682

For flyttehjelp i andre kommune eller by – Klikk her

Flyttehjelp Drøbak

Trenger du Flyttehjelp Drøbak? Det er enkelt å glemme hvor komplisert og tidskrevende flytting som oftest blir. Det er flere ting å huske på og det er viktig at ingenting blir ødelagt! Svedson er et profesjonelt flyttebyrå og vi har over 5 års erfaring med flyttehjelp. Vi flytter for privatperson eller bedrift. Vi har også god erfaring med kontorflytting både til offentlig- og private bedrifter.

Vi behandler eiendelene dine som om de var våre egne

Med mange flyttinger i bagasjen vet vi at det som betyr mest når du som kunde velger et flyttebyrå, er at de bryr seg om eiendelene sine. Derfor er flid en spesielt viktig nøkkelverdi for oss.

Kanskje har du dyre møbler som du ikke vil bli riper eller ødelagt. Kanskje du arvet en gammel stol fra en tante, som i de fleste tilfeller har betydelig større kjærlighetsverdi enn det du ville fått betalt fra forsikringen. Og derfor er vi alltid veldig forsiktige og veldig opptatt av at eiendelene dine flyttes fra en bolig til en annen, trygt og i samme tilstand som vi hentet dem. da vet vi at ikke alt kan verdsettes. Det er derfor vi sier, vi tar hånd om dine verdier.

Andre type Flyttehjelp Drøbak vi tilbyr

Flytte langt

Trenger du flyttehjelp fra by til by? Vi har flyttebiler alt fra 13-35 m3 laste rom hvor du kan få med deg alle tingene på ett last/tur. Her kan du både spare penge og tid uten mellom å lagring.

Piano flytting

Flygel og pianoflytting o.l. Vi er et flyttebyrå som er spesialisert og har langt erfaring på flytting av piano og flygel. La oss ta av seg pianoflytting for deg mot fra kr.2500,- inkl. Mva.

Kontorflytting

Bedriftsflytting, eller kontorflytting blir enkelt med et flyttefirma. Hos oss får du hjelp til lagring og flytting fra start til slutt. Vi hjelper deg med å flytte møbler, demontering, montering, arkivflytting og m.m.

Kvalifiserte Flyttehjelp Drøbak

Vi har spesialisert seg på flyttehjelp i de siste 5 årene, og er en av de ledende leverandør innenfor Flyttehjelp Drøbak. Med et flytte team av høy kvalitet, fokuserer vi på lokal flytting for både privat og bedrift, og et grundig planlegging som er nøkkelfaktorer for et feilfritt flytte prossess.

Spørsmål & svar

Nei, det behøve ikke. Legg til merkelapper på boksene som beskriver hvor vi skal plassere boksene i ditt nye bolig. 

Nesten alle møbler må demonteres da de oftest ikke tåler under transporten. Vi anbefaler at du demontere av bordbein, senge bein eller andre enkelte typer.

Piano, safe og inventar over 100kg krever ekstra utstyr og manskap. Prisen etter avtale. 

Kjæledyr (f.eks. fisk), drivstoff og farlig gods er ikke inkludert.

Tømming av søppel er ikke inkludert. 

Få gratis flyttehjelp befaring her. 

Har vi ikke plass i bilen så tar i en tur til. For å unngå det går utover deg og det kommer ikke noe tillegg kostnad.

Det kan betales kort, kontanter eller vipps etter oppdraget er gjennomført.

Avbestilling må gjøres senest 48 timer før flyttingen skulle finne sted. Dersom avbestillingen kommer et senere tidspunkt vil kunden faktureres en gebyr på 1299,- inkl mva.

VÆR OPPMERKSOM: For avbestillinger kun gjøres på hverdager ved å varsle oss på mail post@svedson.no.

 For omboking kan gjøres kostnadsfritt inntil 24 timer før oppdraget skulle finne sted. 

Sett på ting skal vi skal ikke pakke i bilen. Dette kan være nøkkel, telefon, sko, veske mm.

Sett opp sykkel klar slik de ikke bli glemt. 

Flytte tips

Prioriter pakkingen

Å pakke smart er nøkkelen til et vellykket flytting. Begynn med sortere ting etter kategorier -organisere boksene og merke det med turs. Kjøp alltid materialer av høy kvalitet for å sikre at varene dine får den beskyttelsen de trenger. 

Forsinkelser og trafikk må på regnes

Selv om vi garanterer en jevn reise, kan det alltid dukke opp uforventet ting under flytte prosessen. Ta alltid hensyn til trafikk, forsinkelser og andre uforutsette forhold når du flytter inn og ut av en by. En god måte å forberede seg på er å undersøke hendelsene der du befinner deg for å sikre at det ikke skjer noen i veien, dette kan parader eller bygging på gatene osv.

Ta vare på bygningskrav

God planlegging er grunnlaget for et stressfritt flytting. Når du har fullført bestillingen din hos oss, råde vi deg å sørge for å reservere heisen på bygningen på forhånd og sjekk gjerne om det er andre krav i bygningen du må ta hensyn på før flyttedagen.

Flyttehjelp forespørsel