Flyttehjelp Lørenskog

Trenger du Flyttehjelp Lørenskog? Svedson flyttebyrå utfører alle typer flytteoppdrag over hele landet.
flyttehjelp

Flyttehjelp Lørenskog priser

Trenger du Flyttehjelp Lørenskog? Få en profesjonell flyttebyrå for privat og bedrift til å gjøre jobben for deg på 1-2-3. 

Flyttehjelp Lørenskog pris

Fra 1999,-

Prisen for flyttehjelp kan variere noe p.g.a. en del faktorer som avgjør prisen på flyttehjelp som en enkelt tjeneste. Det kan være alt fra hvilken etasje, hvor du flytter fra og til, heis og avstand fra parkeringen osv. Kontakt oss gjerne for å få et pris forslag.

eller ring 92921050

For flyttehjelp i andre kommune eller by – Klikk her

Kvalitet og sikkerhet er viktig

Svedson flyttebyrå Lørenskog er en komplett leverandør av flytte- og transporttjenester. Vi bistår deg gjennom hele flytteprosessen. Fra demontering, pakking, tunge løft til flyttevask. Vi leverer kvalitet i alt vi gjør og ser til at dine verdier kommer sikkert frem. Ta kontakt for en uforpliktende befaring og prisoverslag.

Ingen overraskelser

Vi er et ærlig flyttebyrå som holder det vi lover. Vi bekrefter alltid prisen på forhånd slik at du ikke trenger å bekymre deg over uforutsette prisøkninger underveis. 

Flyttebil

Har du store møbler, piano eller mange kasser som skal flyttes? Vi sørger for å stille med riktig transportmiddel og mannskap etter hvor stort flyttelasset er. Vi har flyttebil i de fleste størrelser – alt fra 20 m3 skapbiler til 40m3 lastebiler. 

Slik fungerer flyttingen med oss

1.

Send oss en forespørsel

Vi setter stor pris på at du gir oss så mye informasjon om oppdraget som mulig med en gang.  så, send oss gjerne bilder når du legger inn forespørselen din. Det gjør det enklere for oss å gi deg et raskere og mer nøyaktig pristilbud. 

2.

Få et tilbud iløpet av kort tid

Alle som tar kontakt med oss får sin egen kontaktperson å forholde seg til. Kontaktpersonen din sender deg et uforpliktende tilbud.

3.

Ved aksept av prisoverslag

Du får en bekreftelse på at du er booket inn i systemet hos oss. Vi kommer til avtalt dato og tidspunkt, og forhåpentligvis blir du vår neste fornøyde kunde.

Våre tjenester innenfor flytting

24/7/365 dager flytting

Det eneste flyttebyrå i Lørenskog som tilbyr flyttehjelp i 365 dager (inkludert helligdager). Uansett om det er stor eller liten flyttelass du har, hjelper vi deg gjerne med hele flytte prosessen.
Lokal flytting

Lokal flytting

Vi spesialiserer oss på lokal flytting. Her i Lørenskog flytter vi i alle typer bygninger. Alt fra hus til hybel. Med vårt flytteskjema kan du enkelt bestille flyttedag som passer deg.
Langdistanse flytting

Langdistanse flytting

Trenger du flyttehjelp fra by til by? Vi har flyttebiler alt fra 13-35 m3 laste rom hvor du kan få med deg alle tingene på ett last/tur. Her kan du både spare penge og tid uten mellom å lagring.

Kontorflytting og bedriftflytting

Kontorflytting og bedriftflytting

Vi kan flytte bedriften din over natten, i helgene og i ferier for å minimere stengetid. Vi hjelper deg med å flytte møbler, demontering, montering, arkivflytting og m.m. Med full kontorpakking og utpakking vil personalet ditt være i gang neste dag. 

Lite flyttelass

Trenger du å flytte noen små gjenstander eller flytte ut av en hybel med minimale møbler? Vi hjelper deg gjerne med flytteprosessen. 

Expressflytting

Expressflytting på samme dag

Trenger å flytte raskt? Vår express flyttetjeneste vil redde dagen din. Vi hjelper deg med å flytte til den nye adressen så fort det er mulig! Vi tilbyr også pakking og oppbevaring. 

Piano flytting

Piano flytting

Flygel og pianoflytting o.l. Vi er et flyttebyrå som har spesialisert ekspertise, pga. lang erfaring. Som på flytting av piano og flygel. La oss ta av seg pianoflytting for deg mot fra kr. 3500,- inkl. Mva.

Flytte til utlandet

Flytte til utlandet

Vi er godt kjent med toll og internasjonale flytteregler. Vi hjelper deg gjerne med å flytte til Danmark, Sverige, Finland, Frankrike, Tyskland, Spania osv.

flyttebil

Flyttebil

Har du store møbler, piano eller mange kasser som skal flyttes? Vi sørger for å stille med riktig transportmiddel og mannskap etter hvor stort flyttelasset er. Vi kjører fra A til Å – uansett hvor i landet du skal flytte. Vi tar oppdrag for private kunder og bedrifter og tilbyr transporttjenester både på dagtid og kveldstid.

Flyttevask

Ved flytting kreves det flyttevask, med ekstra nøye renhold og klargjøring. Vi har leverandører som kan ta seg av flyttevasken for deg slik at du kan bruke tiden på pakking og annen organisering. Vi stiller med utstyr og personell, og sørger for at din bolig er skinnende ren og innflytningsklar. Vi tilbyr også regelmessig renhold av kontorlokaler og private hjem, og tilpasser rengjøring etter behov og budsjett. Når du velger oss får du samtidig en fornøyd-garanti med på kjøpet og kan stole på at jobben blir gjort etter dine forventninger.

Bortkjøring av søppel

Bortkjøring av søppel

Har du en del søppel som gjenstår etter flyttingen? Vi hjelper deg gjerne med å rydde og frakte det til den nærmeste avfallstasjonen. 

Kvalifisert Flyttehjelp Lørenskog

Vi har spesialisert oss på flyttehjelp i de siste 5 årene, og samtidig blitt en av de ledende leverandører av Flyttehjelp Lørenskog. Med et flytteteam av høy kvalitet, fokuserer vi på størrelse av bil. Både innen budbiler, nær og langtransport tilrettelegger vi for kortreist transport og lokal flytting for både privat og bedrift. Suksessen i markedet skyldes grundig planlegging og tidsfrister. Våre nøkkelfaktorer for en feilfri transport prossess.

Spørsmål & svar

Vi har forsikring dersom noe skulle gå galt under flyttingen. Vi opplyser alltid om forsikringen vår i tilbudet du får tilsendt.

Nei, det behøve ikke. Legg til merkelapper på boksene som beskriver hvor vi skal plassere boksene i ditt nye bolig. 

Nesten alle møbler må demonteres da de oftest ikke tåler under transporten. Vi anbefaler at du demontere av bordbein, senge bein eller andre enkelte typer.

Piano, safe og inventar over 100kg krever ekstra utstyr og manskap. Prisen etter avtale. 

Kjæledyr (f.eks. fisk), drivstoff og farlig gods er ikke inkludert.

Tømming av søppel er ikke inkludert. 

Få gratis flyttehjelp befaring her. 

Har vi ikke plass i bilen så tar i en tur til. For å unngå det går utover deg og det kommer ikke noe tillegg kostnad.

Vi jobber også i helger og på kveldstid.
Det er lurt å bestille et flyttebyrå så fort du vet at du skal flytte. Vi anbefaler alltid kundene våre å bestille 10-14 dager i forveien, men vi er fleksible og finner som oftest ledig tid hvis du er sent ute.

Det kan betales kort, kontanter eller vipps etter oppdraget er gjennomført.

Avbestilling må gjøres senest 48 timer før flyttingen skulle finne sted. Dersom avbestillingen kommer et senere tidspunkt vil kunden faktureres en gebyr på 1299,- inkl mva.

VÆR OPPMERKSOM: For avbestillinger kun gjøres på hverdager ved å varsle oss på mail hei@svedson.no.

 For omboking kan gjøres kostnadsfritt inntil 24 timer før oppdraget skulle finne sted. 

Sett på ting skal vi skal ikke pakke i bilen. Dette kan være nøkkel, telefon, sko, veske mm.

Sett opp sykkel klar slik de ikke bli glemt. 

Vi hjelper deg gjerne med å kaste ting du ikke lenger har behov for. Dette kjører vi på miljøstasjonen og sorterer for deg.

Flyttehjelp Lørenskog

Trenger du Flyttehjelp Lørenskog? Det er enkelt å glemme hvor komplisert og tidskrevende flytting som oftest blir. Det er flere ting å huske på og det er viktig at ingenting blir ødelagt! Svedson er et profesjonelt flyttebyrå og vi har over 5 års erfaring med flyttehjelp. Vi flytter for privatperson eller bedrift. Vi har også god erfaring med kontorflytting både til offentlig- og private bedrifter.

Vi behandler eiendelene dine som om de var våre egne

Med mange flyttinger i bagasjen vet vi at det som betyr mest når du som kunde velger et flyttebyrå, er at de bryr seg om eiendelene sine. Derfor er flid en spesielt viktig nøkkelverdi for oss.

Kanskje har du dyre møbler som du ikke vil bli riper eller ødelagt. Kanskje du arvet en gammel stol fra en tante, som i de fleste tilfeller har betydelig større kjærlighetsverdi enn det du ville fått betalt fra forsikringen. Og derfor er vi alltid veldig forsiktige og veldig opptatt av at eiendelene dine flyttes fra en bolig til en annen, trygt og i samme tilstand som vi hentet dem. da vet vi at ikke alt kan verdsettes. Det er derfor vi sier, vi tar hånd om dine verdier.

Flytte tips

Prioriter pakkingen

Å pakke smart er nøkkelen til et vellykket flytting. Begynn med sortere ting etter kategorier -organisere boksene og merke det med turs. Kjøp alltid materialer av høy kvalitet for å sikre at varene dine får den beskyttelsen de trenger. 

Forsinkelser og trafikk må på regnes

Selv om vi garanterer en jevn reise, kan det alltid dukke opp uforventet ting under flytte prosessen. Ta alltid hensyn til trafikk, forsinkelser og andre uforutsette forhold når du flytter inn og ut av en by. En god måte å forberede seg på er å undersøke hendelsene der du befinner deg for å sikre at det ikke skjer noen i veien, dette kan parader eller bygging på gatene osv.

Ta vare på bygningskrav

God planlegging er grunnlaget for et stressfritt flytting. Når du har fullført bestillingen din hos oss, råde vi deg å sørge for å reservere heisen på bygningen på forhånd og sjekk gjerne om det er andre krav i bygningen du må ta hensyn på før flyttedagen.