Langtransport budbil mellom Oslo og Lillehammer

Trenger du budbil mellom Oslo og Lillehammer? Vi tilbyr rask og effektiv langkjøring hele Norden.

Destinasjoner mellom Oslo Lillehammer

Oslo

Lillehammer

2-3 timer levering

Langtransport budbil mellom Oslo og Lillehammer

  • Eget materiell og egne ansatte.
  • Over-natt kjøring/levering.
  • Partigods og stykkgods.
  • Temperert gods, kulde og varme lang transport.
  • Er det steder vi ikke har biler selv – bruker vi en av våre gode samarbeidspartnere

Vi leverer alle tjenester innen budbil transport og distribusjon begge
veier mellom Oslo og Lillehammer.

Vi tilbyr budbil mellom Oslo og Lillehammer for langkjøring hver dag/natt 365 dager i året. Har du haste oppdrag? Ikke no problem! Vi er tilgjengelig både kveld og dagtid – Når som helst og hvor som helst. 

Vi disponerer våres varebiler både i Oslo og Lillehammer. Vårt jobb er å levere deg en kvalitet, trygghet og service for tjenesten.

Vi transporterer mellom stor og stor lass, og leverer mest mulig direkte til mottaker uten omlastinger og terminal behandling. Dette er for å få levert raskt og sikkert til mottakeren.

Ønsker kunden varer levert med lift innebygd i bil, har vi det også tilgjengelig. I tillegg har vi et stor nettverk med samarbeidspartnere slik at vi hjelpe deg med transport hele landet.

Enkelte og faste transport oppdrager

Dersom du er ute etter enkelte transport oppdrag, eller fast oppdrag så ikke nøl å kontakt oss. Ingen oppdrag er for små eller for store for oss og vi tar av seg de fleste transportene! For deg som er opptatt av at varene skal behandles med respekt, samtidig som det ikke skal koste skjorta.

Send en forespørsel for Oslo og Lillehammer

1. Kontakt informasjon
Navn*
Epost*
Telefon*
Bærehjelp*
Trenger du bærehjelp på dette adresse?
2. Hente informasjon
Tidspunkt
Dag
Tidspunkt
Til klokke
Adresse*
Legg til adresse med postnummer.
Type sted*
Heis tilgjengelighet*
Etasje*
3. Levering informasjon
Adresse*
Legg til adresse med postnummer.
Type sted*
Heis tilgjengelig*
Etasje*
4. Beskrivelse
Melding*

Ta gjerne kontakt – vi har mange typer biler som kan utføre ekspressoppdrag og andre destinasjoner, alt fra varetaxi til spesialbiler. Spesielle behov og ønsker? Vi er behjelpelige med det beste.

Stor utvalg av transport middel

Enten om du trenger frakte matvarer, bil motor, piano, varelager – you name it!  Så har vi de fleste biler for langkjøring til ditt behov.

kjølebil

Kjølebil for langtransport

Ser du etter kjølebil for transport? Har du kjølevarer som mat, medisiner eller blomster som skal transporteres trygt og uten varmetap, året rundt? Med en kjølebil fra Svedson er du sikret topp kvalitet, service og oppfølging. Kjølebilen vår er bygd for kjøl, frys og varme. På denne måten er varene dine godt beskyttet, uansett om det er 25 minus eller 25 plussgrader ute.

kjølebil

Få plass til alt. Varebiler i alle størrelser.

Hos oss finner du de en av de beste transportløsningene ved flytting og lang transport. Vi har flere ulike bilmerker. Enten om du har liten eller store ting sp har vi et bredt med løsninger.