Langtransport

Vi sørger for sikker langtransport frakt hele veien frem – uansett om du trenger transport i Norge eller i utlandet så har vi et stort nettverk av samarbeidspartnere med faste ruter og ekspress levering overnatta. 

Vi tilbyr langdistanse som

Godtransport

Flyttehjelp

Biltransport

Hestetransport

Hestetransport

Enten om du skal flytte til nytt hjem, kontor, kjøpt ny bil eller møbler på Finn så har vi de riktige type varebil til de fleste transport oppdragene. Vi er fleksibel, lang erfaring og punktlig når det gjelder levering!

Få prisforlag her

1. Kontakt info
Navn*
Epost
Telefon*
Dag*
2. Fra adresse
Adresse*
Trenger du bærehjelp?*
Type sted*
Heis tilgjengelighet*
Etasje*
3. Levering adresse
Legg til adresse der varene leveres til.
4. Beskrivelse (siste steg)
Beskrivelse*

Svar på prisforslag tar ca 1 times tid mellom (09-18 man-lør)

langtransport

Ekspress langdistanse frakt

 • Vi utfører ekspress transport nesten over hele Norden.
 • Ekspress frakt i alle størrelser, fra de minste kolli til oppdrag som kontorflytting.
 • Langdistanse flyttehjelp for Privat og bedrift fra by til by.
 • Langdistanse av biltransport og hestetransport.

Vi frakter innen 24 timer og som oftest på samme dag. Alle varene leverer direkte til mottaker uten omlastinger og terminal behandling. Dette er for å få levert raskt og sikkert til mottakeren. 

Rimelige priser

For at det skal være rimelig med langdistanse frakt har vi faste ruter med daglige avganger og et stor nettverk med samarbeidspartnere slik at vi hjelpe deg med ekspress transport over hele landet. For Frakt pris har vi fra 350,-. Prisen variere avhenging etter volumet eller vekt på hva du skal frakte.

Steder i vi kjører

Nedenfor finner du alle steder vi kjører til. Finner du ikke steder vi leverer? Kontakt oss for å finne en løsning på det!

Norge

Oslo, Kristiansand, Bergen, Trondheim.

Transportere utlandet - Europa

Sverige, Danmark, Poland, Finland og Tyrsland.

Hva vi transporterer

LogoMakr-4vHz1r
Godstransport
 • Over-natt kjøring/levering.
 • Partigods og stykkgods.
 • Temperert gods, kulde og varme lang transport.
LogoMakr-4oXvCj
Flyttehjelp

Vi har spesialisert seg på flyttehjelp,og er en av de ledende leverandør innenfor flytte tjeneste. Med et flytte team av høy kvalitet, fokuserer vi på flytting for både privat og bedrift

 • Over-natt kjøring/levering.
 • Bærehjelp
 • Godsforsikring inkludert
LogoMakr-6t3rU6
Biltransport

Vi henter og transportere bil der du ønsker. Med lang erfaring fra både inn- og utland med ulike typer biltransport som krever både fleksibilitet og et løsningsorientert team. Med vårt nettverk av dyktige samarbeidspartnere håndterer vi transport over hele Norge og Europa.

 • Over-natt kjøring/levering.
 • Godsforsikring inkludert.
 • Vi tar imot uansett stand – kjørbar eller ikke kjørbar biler.
Hestetransport
Hestetransport

Vi tilbyr hestetransport av alle typer hester både i Norge og utlandet. Vi samarbeider med nøye utvalgte samarbeidspartnere for å sikre transportkvaliteten. Alle bilene er godkjent for Mattilsynet og følges ett loves krav for dyretransport.

kjølebil

Varebiler og lastebil i alle størrelser med ulike funkjoner.

Hos oss finner du de en av de beste transportløsningene ved flytting og lang transport. Vi har sjåfører med ulike bilmerker. Enten om du har liten eller store transport oppdrag så har vi et bredt med løsninger.

Kjølebil

Ser du etter kjølebil for transport? Har du kjølevarer som mat, medisiner eller blomster som skal transporteres trygt og uten varmetap, året rundt? Med en kjølebil fra Svedson er du sikret topp kvalitet, service og oppfølging. Kjølebilen vår er bygd for kjøl, frys og varme. På denne måten er varene dine godt beskyttet, uansett om det er 25 minus eller 25 plussgrader ute.

Om jobben vår

Vi tilbyr langkjøring hver dag/natt 365 dager i året. Har du haste oppdrag? Ikke no problem! Vi er tilgjengelig både kveld og dagtid – Når som helst og hvor som helst. 

Vårt jobb er å levere deg en kvalitet, trygghet og service for tjenesten.

Vi transporterer mellom stor og stor lass, og leverer mest mulig direkte til mottaker uten omlastinger og terminal behandling. Dette er for å få levert raskt og sikkert til mottakeren.

Ønsker kunden varer levert med lift innebygd i bil, har vi det også tilgjengelig. I tillegg har vi et stor nettverk med samarbeidspartnere slik at vi hjelpe deg med transport hele landet.

Faste transport oppdrager

Dersom du har fast oppdrag så ikke nøl å kontakt oss. Vi tar av seg de fleste transportene! For deg som er opptatt av at varene skal behandles med respekt, samtidig som det ikke skal koste skjorta.