pianoflytting

Pianoflytting

Pianoflytting fra A til B. Raskt utført – Rimelig priser – kvalitetsikker – Forsikring inkludert.

Vi kommer gjerne hjem til deg på en gratis og uforpliktende befaring. Under befaringen hjelper vi deg med å finne den løsningen som passer best for deg og ditt behov. Etter befaringen får du en pris på hva det kommer til å koste. 

Slipp å bekymre deg for uhell – Vi har forsikring som dekker uhell, slik at piano ditt er trygt fra det bæres ut av ditt gamle hjem, til det er på plass i ditt nye hjem. Du får erstattet skader på tingene dine som skjer under flytting uansett årsak.

Pianoflytting fra A til B

Pianoflytting i seg selv er en svært belastende affære. Det kan også være farlig om man ikke vet hva man driver på med. Spar både rygg og helse, og la de oss ta seg av det.

Vi har både mannskap og utstyr (bæreseler, stropper og traller) til piano. Svedson har lang erfaring med pianoflytting. Send oss en pianoflytting forespørsel idag og få en prisoverslag.

Flytte flygel og orgel

I tillegg til pianoflytting flytter vi også flygel og orgel. Vi besitter stor kunnskap, moderne utstyr og våre erfarne flytteteam sørger for at flyttejobben utføres med høy kvalitet.

Flyttefoten holder til sentralt i Oslo men har hele Østlandet som arbeidsområde.

Sjekk liste før sende oss forespørsel for pianoflytting:

Hva vi tar imot

Piano

el piano

El piano

flytting av flygel

Flygel

orgel

Orgel

Hva som er inkludert i prisen

Pris fra

1499,-

Forespørsel skjema

Fyll ut skjema for prisoverslag eller uforpliktende befaring. Vi følger opp henvendelsen i løpet av samme, eller påfølgende arbeidsdag. Hvis du foretrekker e-post, kan du sende oss en melding til hei@svedson.no. For svar er det bare å ringe oss på 92921050.

Navn*
Epost*
Melding*

Forespørsel skjema

Kontorflytting Moss

Pianoflytting Bergen

Spørsmål & svar

Svedson.no har spesialisert seg på flytting og transport av tunge gjenstander. Vi tilbyr alt fra flytting av piano, flygel, orgel, brannskap, våpenskap, arbeidsmaskiner, akvarium til industrimaskiner. Vårt mannskap har lang erfaring og gode rutiner for å flytte og frakte slike ting på en skånsom og profesjonell måte.

Flytting av piano krever både styrke og erfaring med løfteteknikker. Ikke minst er løfteutstyret man benytter viktig for at den fysiske delen skjer profesjonelt og skånsomt, uten skader på verken mannskap eller instrumentet. Prisen på pianoflytting og hva pianoflytting koster avhenger av hva slags piano det er (merke) og vekt. I tillegg er avstanden hvor det skal flyttes fra og til og fremkomstmuligheter avgjørende for hva pianoflytting koster. 

Ønsker du å kvitte deg med et gammelt piano tilbyr vi henting av piano og transporterer dette til nærmeste avfall stasjon.

Trenger du men å fjerne piano?

Å få kaste piano eller flygel kan være krevende. Et piano eller flygel kan være ekstremt tungt og veie alt fra 150 til 450 kilo. Det kreves god styrke, erfaring og verktøy for å kunne løfte, flytte og manøvrere et piano opp eller ned trapper. Trenger du hjelp med å kaste piano kan vi tar av seg bortkjøring av piano for deg! Hos oss hjelper vi deg med tunge løft, laster inn i bilen og kjøre direkte til nærmeste avfallsstasjon.

Andre tjenester

el piano

El piano

flytting av flygel

Flygel

Seng

madrass

Madrass

sofa

Sofa

orgel

Orgel