Rydding av dødsbo

Vi hjelper deg med alt innenfor bortkjøring og rydding av dødsbo

Rengjøring, rydding og tømming av dødsbo

Rydding av dødsbo gjør jobben lettere for gjenværende arvinger – Vi tilbyr alt innen rydding av dødsbo. Perfekt for deg som skal bli kvitt grovavfall, gamle møbler, elektronikk og andre ting som du har i dødsbo. Vi hjelper deg med å rengjøring, rydding og bortkjøring til miljøstasjon. Kontakt oss gjerne idag å få profesjonell håndtering og avvikling av dødsbo og konkursbo.

Rydding av dødsbo pris

Send oss en forespørsel og få en fast pris for rydding av dødsbo. For tømming av dødsbo stiller vi på kort varsel og befaring er selvsagt kostnadsfritt og uforpliktende for deg.

Slik fungerer det

Steg 1. Rydding av dødsbo

Rydde dødsbo  kan ofte være en tidkrevende prosess. Vi starter som regel prosessen med rydding. Vi fjerner søppel og lignende, og fjerner mat fra skuffer, kjøleskap og kjøkkenbenk slik det er lettere å få oversikt på hva skal skal kastes.

Steg 2. Tømming av dødsbo

Så snart dødsboet er ryddet starter vi med tømming. Boligen inneholder sannsynligvis både kommoder, hvitevarer, TV, senger og andre møbler. Disse gjenstandene er i mange tilfeller tunge og vanskelige å bære. Vi kommer alltid med 2 mann og dersom vi har behov for ekstra hjelp kommer vi med flere mann slik at det blir lettere å frakte ut tunge møbler og hvitevarer.

Steg 3: Rengjøring av dødsbo (valgfritt tjeneste)

Når boligen omsider er tømt, er det på tide å vaske den ned. Dersom du skal selge boligen er det viktig at den er ren og velduftende til ny overtagelse. Vi kan hjelpe deg med å vaske vinduer, gulv og overflater, toalett, dusjkabinett, badekar, kjøkkenbenker, toppen av eventuelle skap og mye mer. 

For rydding av dødsbo holder vi åpent alle dager fra 07.00-20.00. Det er selvsagt også mulig å flytte før- og etter det, etter avtale.

Pris på våre tjenester i forbindelse med rydding av dødsbo er avhengig av flere faktorer som omfang av jobben og hva dere ønsker hjelp til. Vi tar alltid befaringer før jobben starter og tjenesten er helt uforpliktende og gratis.  Etter en befaring kan vi estimere en pris og tidsbruk.

Ja, vi rengjør og vasker dødsbo også. Dersom du ønsker grovvask eller visningsvask kan vi utføre en fullstendig rengjøring.

Ja, vi kjører også bort vanlig søppel og leverer dette til godkjent miljøstasjon.

Å tømme en bolig tar som oftest bare en dag dersom vi starter med oppdraget tidlig på dagen. Hvor lang tid tømming av bolig tar er likevel vanskelig å besvare før vi har vært der på befaring.

Rydding av dødsbo skjema

Fyll ut skjemaet nedenfor for å få et pristilbud tilsendt i løpet av noen timer. Det tar to minutter å fylle ut og er helt gratis og uforpliktende. Legg ved bilder av omfanget.
Du kan også kontakte oss på telefon 97386682.

Navn*
Epost*
Telefon*
Adresse*
Type sted*
Heis tilgjengelighet*
Etasje*
Dato*
Når passer det?*
Klokke*
Til klokke*
Bilde
Maximum file size: 20 MB
Et bilde sier mer enn tusen ord. For at det skal bli lettere for oss å oppgi deg pris, send oss gjerne bilde av det som skal kastes.
Beskrivelse*

Vi kan hjelpe med tømming av dødsbo

Etter en av dine nærmeste har gått bort vil de etterlate seg gjeld og diverse verdier. Det er dette vi kaller dødsbo. Et dødsbo inneholder også forpliktelser, rettigheter, løsøre og innbo. 

Vi tar oss av det praktiske ved vasking og rydding av dødsbo for våre kunder. For oss er effektivitet like viktig som varsom og skånsom behandling av bolig og eiendeler. 

Vi jobber også i andre områder og byer, ta gjerne kontakt så finner vi en løsning. Vi er meget fleksible og prøver alltid å gå den ekstra mila for våre kunder. 

Hvorfor velge oss?

 • Vi er alltid presise

 • Konkurransedyktig pris for rydding av dødsbo

 • Vi utfører alltid vårt arbeid med respekt og varsomhet

 • Vi har stor tro på gode kundeforhold og gjør alltid det vil kan for våre kunder.

 • Våre serviceorienterte medarbeidere vil alltid sørge for at jobben blir utført effektivt og som planlagt. 

Vi kan bidra med å frakte og lagre det som skal tas vare på, selge overflødig innbo og løsøre, rydde og kjøre bort det som skal kastes, og rengjøre for visning, salg eller tilbakelevering.

Uansett hva du trenger hjelp til bidrar vi med profesjonell utførelse. Vi har lang erfaring innenfor tømming av dødsbo, og garanterer en smidig og effektiv opplevelse.

Om oss

Svedson.no – er et Tansport søppeltaxi/avfallshåndtering firma som leverer type manuell arbeidskraft til forskjellige typer grovarbeid som rengjøring / vask / flyttevask, tømming av dødsbo , utbæring av avfall, bortkjøring av avfall, bæring av materialer og flytting. Vi kan utføre arbeid på timer eller vi kan gi en fastpris på rydde dødsbo Oslo, da kommer vi på en befaring, blir enige om hva som skal utføres og kommer med et fastpris på arbeidet. 

Med lang erfaring av rydding av dødsbo kan vi bistå med alt fra A-Å.

Vi liker å holde god kontakt med våre kunder underveis i et oppdrag. På den måten kan vi rydde opp i eventuelle misforståelser eller problemer. Transparens gjør det lettere å levere tilfredsstillende resultat.

Hva vi kaster av avfall

Usikker på hva slags avfall vi tar imot?  Når vi rydder et dødsbo så tar vi imot de fleste avfallene, fra store apparater, gamle dekk, piano til elektronikk utstyr. Vi tilbyr bortkjøring av avfall tjeneste etter ditt behov – vi tar gjerne imot små eller store oppdrag.

Nedenfor finner du de mest populære avfallene. Fra vi har hentet tidligere:

hageavfall

Kaste hageavfall

Å kaste hageavfall kan være en utfordring. Det skal resirkuleres på riktig måte. Noen har tid til å legge hageavfallet i egne avfallsposer, andre ønsker å leie inn søppeltaxi til å gjøre hele jobben for seg. Du kan spare både tid og penger på å gi oppdraget til oss. Vi fjerner ditt hageavfall på en rask og effektiv måte.

Hvis du pakker i avfallssekker, husk å bruke lovlige,  gjennomsiktige

hvitevare avfall

Bortkjøring av hvitevarer

Vi tar oss av bortkjøring av hvitevarer som kjøleskap, fryser og vaskemaskiner. Vi helper deg med sortere slik at de havner riktig på avfallsstasjonen. Vi kan også ta med f.eks. utegrill/gassgrill, eller en aircondition

møbler avfall

Bortkjøring av møbler

Søppeltaxi henter alle typer møbler som stoler, bord, skap og sofa. Vi kan både levere møblene til Fretex eller på avfall stasjon.

Avfallhenting av oppussing eller renovering materialer

Avfallhenting av oppussing eller renovering materialer

Har du mange avfall sekker, malingsspann, trevirker og gamle møbler etter en oppussing? Overlat det til oss. Vi laster alt på bilen og kjører det avgårde til gjenvinningsstasjon. Slik kan du bruke din dyrebare tid til andre gjøremål.

Elektronisk avfall

Elektronisk avfall

Vi henter elektriske artikler og elektronisk avfall av alle typer som for eksempel pc, kjøkkenmaskiner, elektronisk utstyr, tv og høyttalere.

kaste piano

Hente og kaste piano og flygel

Vi henter og tar av oss tunge løft, laster inn i bilen og kjører dit du vil, eventuelt rett til nærmeste MiljøStasjon.

Annet avfall som vi kaster.

 • Møbler
 • Emballasje
 • Oppussingsavfall
 • Elektrisk avfall
 • Hageavfall
 • Vinduer
 • Hvitevarer
 • Klær
 • Gips
 • Trevirke
 • Impregnert trevirke
 • Bildekk
 • Blandet avfall
 • Rot og skrot
 • Fliser
 • Isolasjon
 • Rivningsavfall
 • Lyspærer og lysstoffrør
 • Restavfall
 • Motorer
 • Kontor møbler
 • Malinger og spraybokser
 • Farlig avfall
 • Jern og metall

Steder vi kjører søppeltaxi