Rydding av dødsbo

Vi hjelper deg med alt innenfor bortkjøring og rydding av dødsbo

Rengjøring, rydding og tømming av dødsbo og Konkursbo

Rydding av dødsbo gjør jobben lettere for gjenværende arvinger – Vi tilbyr tjenester innen rydding av dødsbo. Perfekt for deg som skal bli kvitt tunge ting som hvitevarer og grovavfall, gamle møbler, elektronikk og andre ting som du har i dødsbo. Vi hjelper deg gjerne med rengjøring i forbindelse med rydding og bortkjøring til miljøstasjon. Kontakt oss gjerne idag å få profesjonell håndtering og avvikling av dødsbo eller konkursbo.

Rydding av dødsbo pris

Send oss en forespørsel i dag, og få en fast pris for rydding av dødsbo eller konkursbo. Vi stiller på kort varsel for befaring. Befaring er selvsagt kostnadsfritt og uforpliktende for deg.

Slik fungerer det

Steg 1. Rydding av dødsbo

Rydde dødsbo  kan ofte være en tidkrevende prosess. Vi starter som regel prosessen med rydding. Vi fjerner søppel og lignende, og fjerner mat fra skuffer, kjøleskap og kjøkkenbenk slik at det blir lettere å få oversikt over hva skal skal kastes.

Steg 2. Tømming av dødsbo

Så snart dødsboet er ryddet starter vi med tømming. Boligen inneholder sannsynligvis både kommoder, hvitevarer, TV, senger og andre møbler. Disse gjenstandene er i mange tilfeller tunge og vanskelige å bære. Vi kommer alltid med 2 mann og dersom vi har behov for ekstra hjelp kommer vi med flere mann slik at det blir lettere å frakte ut tunge møbler og hvitevarer.

Steg 3: Rengjøring av dødsbo (valgfritt tjeneste)

Når boligen omsider er tømt, er det på tide å vaske den ned. Dersom du skal selge boligen er det viktig at den er ren og velduftende til ny overtagelse. Vi kan hjelpe deg med å vaske vinduer, gulv og overflater, toalett, dusjkabinett, badekar, kjøkkenbenker, toppen av eventuelle skap og mye mer. 

For rydding av dødsbo holder vi åpent alle dager fra 07.00-20.00.  Eller, etter avtale.

Prisen på våre tjenester i forbindelse med rydding av dødsbo er avhengig av flere faktorer, som omfanget av jobben og hva dere ønsker hjelp til. Hvilken etasje vi skal bære fra, hvor mange mann vi må være osv. Vi kommer på befaring og blir enige før jobben starter. Tjenesten er helt uforpliktende og gratis.  Etter en befaring kan vi estimere en riktigere pris og tidsbruk.

Ja, vi rengjør og vasker dødsbo. Dersom du ønsker grovvask eller visningsvask kan vi utføre en fullstendig rengjøring.

Ja, vi kjører også bort vanlig søppel og leverer dette til godkjent miljøstasjon.

Å tømme en bolig tar som oftest bare en dag dersom vi starter med oppdraget tidlig på dagen. Hvor lang tid tømming av bolig tar er likevel vanskelig å besvare før vi har vært der på befaring.

Rydding av dødsbo skjema

Fyll ut skjemaet nedenfor for å få et pristilbud tilsendt i løpet av noen timer. Det tar ca. to minutter å fylle ut og er helt gratis og uforpliktende. Legg ved bilder av omfanget.
Du kan også kontakte oss på telefon 92921050.

Navn*
Epost*
Telefon*
Adresse*
Type sted*
Heis tilgjengelighet*
Etasje*
Dato*
Når passer det?*
Klokke*
Til klokke*
Bilde
Maximum file size: 20 MB
Et bilde sier mer enn tusen ord. For at det skal bli lettere for oss å oppgi deg pris, send oss gjerne bilde av det som skal kastes.
Beskrivelse*

Vi kan hjelpe med tømming av dødsbo

Etter en av våre nærmeste har gått bort vil den etterlate seg gjeld, personlige ting og diverse verdier. Det er dette vi kaller dødsbo. Et dødsbo inneholder også forpliktelser, rettigheter, løsøre og innbo. 

Vi tar oss av det praktiske ved rydding av dødsbo for våre kunder. For oss er effektivitet like viktig som varsom og skånsom behandling av boligen og dens eiendeler. Derifra kan vi også bistå med flyttevask eller visningsvask om ønskelig.

Vi jobber også i andre områder og byer. Ta gjerne kontakt så finner vi en løsning. Vi er meget fleksible og prøver alltid å gå den ekstra mila for våre kunder. 

Hvorfor velge oss?

 • Vi bestreber oss på å være punketlige, og kommer i tide.

 • Konkurransedyktig fastpris for rydding av dødsbo.

 • Vi utfører alltid vårt arbeid med respekt og varsomhet.

 • Vi har stor tro på varige kundeforhold og gjør alltid det vi kan for våre kunder.

 • Våre serviceorienterte medarbeidere vil alltid sørge for at jobben blir utført effektivt og som planlagt. 

Vi kan bidra med å frakte og lagre det som skal tas vare på, eventuelt levere det du vil selge av boets innbo og løsøre, rydde og kjøre bort det som skal kastes, samt rengjøre for visning, salg eller tilbakelevering.

Uansett hva du trenger hjelp til, bidrar vi på din side, med profesjonell utførelse. Vi har lang erfaring innenfor tømming av dødsbo, og garanterer en smidig og effektiv opplevelse.

Om oss

Svedson.no – er et Transportfirma som også tilbyr søppeltaxi/avfallshåndtering. Vi leverer forskjellige typer manuell arbeidskraft til forskjellige typer grovarbeid som flyttevask, i forbindelse med tømming av et dødsbo. Du får et tilbud inklusive sortering og bæring av avfall, bortkjøring av avfall til miljø-stasjonen. Tilbudets leveringsomfang kan variere ut i fra oppdraget, der bæring av innholdet og eventuell lagring i forbindelse med flytting kan forekomme. Vi kan utføre arbeid på timebasis eller vi kan gi en komplett fastpris på rydde og rengjøre bolig, dødsbo OG konkursbo i Stor-Oslo Viken. Vi kommer gjerne på en uforpliktende befaring. Utifra den blir vi enige om hva som skal utføres og kommer tilbake med en fastpris på arbeidet. 

Med lang erfaring innen rydding av dødsbo kan vi bistå med alt fra A-Å.

Fordi transparens gjør det lettere å levere et tilfredsstillende resultater liker vi å holde god kontakt med våre kunder, også underveis i et oppdrag. På den måten kan vi rydde opp i eventuelle misforståelser eller problemer. 

Hva vi kaster av avfall

Er du usikker på hva slags avfall vi tar imot?  Når vi rydder et dødsbo gjelder det de fleste typer avfall. Alt fra store apparater, hvitevarer, gamle bildekk, piano eller elektronikk utstyr. Vi håndterer alt avfall. Vi tar imot små og store oppdrag. 
Tjenesten er tilpasset folks ulike behov.

Nedenfor ser du de mest populære avfallene.
Hageavfall, hvitevarer, møbler, byggavfall, elektronikk osv. 

 

hageavfall

Kaste hageavfall

Å kaste hageavfall kan være en utfordring. Det skal resirkuleres på riktig måte. Noen har tid til å legge hageavfallet i egne avfallsposer, andre ønsker å leie inn søppeltaxi til å gjøre hele jobben for seg. Du kan spare både tid og penger på å gi oppdraget til oss. Vi fjerner ditt hageavfall på en rask og effektiv måte.

Hvis du pakker i avfallssekker, husk å bruke lovlige,  gjennomsiktige sekker.

hvitevare avfall

Bortkjøring av hvitevarer

Vi tar oss av bortkjøring av hvitevarer som kjøleskap, fryser og vaskemaskiner. Vi helper deg med sortere slik at de havner riktig på avfallsstasjonen. Vi kan også ta med f.eks. utegrill/gassgrill, eller en aircondition

møbler avfall

Bortkjøring av møbler

Søppeltaxi henter alle typer møbler som stoler, bord, skap og sofa. Vi kan både levere møblene til Fretex eller på avfall stasjon.

Avfallhenting av oppussing eller renovering materialer

Avfallhenting av oppussing eller renovering materialer

Har du mange avfall sekker, malingsspann, trevirker og gamle møbler etter en oppussing? Overlat det til oss. Vi laster alt på bilen og kjører det avgårde til gjenvinningsstasjon. Slik kan du bruke din dyrebare tid til andre gjøremål.

Elektronisk avfall

Elektronisk avfall

Vi henter elektriske artikler og elektronisk avfall av alle typer, som for eksempel pc, kjøkkenmaskiner, elektronisk utstyr, tv og høyttalere.

kaste piano

Hente og kaste piano og flygel

Vi henter og tar av oss tunge løft, laster inn i bilen og kjører dit du vil, eventuelt rett til nærmeste MiljøStasjon.

Annet avfall som vi kaster.

 • Møbler
 • Emballasje
 • Oppussingsavfall
 • Elektrisk avfall
 • Hageavfall
 • Vinduer
 • Hvitevarer
 • Klær
 • Gips
 • Trevirke
 • Impregnert trevirke
 • Bildekk
 • Blandet avfall
 • Rot og skrot
 • Fliser
 • Isolasjon
 • Rivningsavfall
 • Lyspærer og lysstoffrør
 • Restavfall
 • Motorer
 • Kontor møbler
 • Maling og spraybokser
 • Farlig avfall
 • Jern og metall
 • Matavfall

Steder vi kjører søppeltaxi