Tjenester

Tjeneste som er perfekt for deg som trenger en rask levering på samme dag. Dette være feks hente og levere en sofa, oppussing materialer, hvitevarer og møbler.

Send varer med langtransport uansett størrelse eller avstand. Vi har faste ruter som levere innen 40 timer over hele Norge og Europa.

Vi hjelper deg med bærehjelp og bortkjøring av avfall som møbler, hvitevarer, elektronikk, hageavfall, masser, oppussing material og mye mer til gjenvinningsstasjon. 

Trenger du hjelp med å flytte fra A til B? Vi hjelper deg med flytting over hele landet. Vi sørge for at flyttingen skjer raskt, trygt og effektivt.

LogoMakr-7jCBND

Fleksibel

Vi er ganske fleksible og kan ta av seg oppdragende når det passer deg. Har du haste oppdrag? Ikke no problem! Vi kan komme innom på sammen dag om du ønsker det.

Rimelig

Rimelig priser

Konkurransedyktig pris uten å redusere kvaliteten ! Vi har vårt eget ruter og dette vil sikrer deg eller din bedrift servicen til en av de beste market priser.

LogoMakr-9srT8B

Lang erfaring

Over 5 års erfaring innen transport bransje. Vi nøye planlegging og gjennomføring. Vi gjennomfører hele  oppdraget for deg, og skreddersyr tilbud tilpasset dine behov.