Trefelling i Oslo

Alle typer arbeid med felling og beskjæring av trær – GRATIS BEFARING!

Ansvarsforsikret inkludert i prisen for en hver oppdrag.

Alle våres ansatt og sammerbeidparter er personforsikret.

Vi kommer gjerne på befaring og gir en fast pris på jobben. Tjenesten er kostnadfritt.

Trefelling

Det er mange forskjellige grunner til å fjerne et tre. Vi feller ned træ r som vokser over hus og eiendommer eller nær strømkabler for deg. Vi fjerner også råteskader trær som utgjør en fare for at treet knekker og velter.

Ved felling av trær er det viktig med rett kompetanse og utstyr. Det kan fort bli kostbart med en feil. Det å la proffe gjøre jobben kan ofte være det rimeligste alternativet.

Vi er et profesjonelt trefellingsfirma i Oslo som tilbyr omfattende trefellingstjenester til våre kunder. Når du velger oss for trefelling i Oslo, kan du være trygg på at du får profesjonell service, pålitelighet og høy kvalitet i utførelsen av jobben. Vi tar oss av trefellingen på en sikker og effektiv måte, slik at du kan nyte tryggheten og resultatene av vårt arbeid.

Trefelling pris

Trefelling priser kan variere avhengig av flere faktorer. Generelt sett kan en kunde forvente at prisen for trefelling inkluderer kostnader som arbeidskraft, utstyr, transport og fjerning av treavfall. Prisene kan også påvirkes av treet’s størrelse, tilstand, tilgjengelighet og eventuelle ekstra tjenester som kapping eller oppdeling av trestammer. Det anbefales å kontakte oss direkte for å få en nøyaktig prisvurdering basert på dine spesifikke behov og situasjon. 

Hvorfor oss?

Sikkerhet:

Vi setter alltid sikkerheten først. Trefelling kan være en risikabel oppgave, spesielt i urbane områder som Oslo. Vi tar alle nødvendige forholdsregler for å sikre at trefellingen gjøres trygt for våre trefellere, kundene og omgivelsene. Vi bruker riktig utstyr og tar hensyn til eventuelle hindringer som bygninger, veier og strømledningr.

Profesjonelt utstyr:

Hos oss finner du høykvalitetsutstyr og verktøy for å sikre at trefellingen blir utført på en effektiv måte. Vårt utstyr er designet for å håndtere ulike trær og situasjoner, og det gjør at vi kan utføre jobben raskt og presist.

Komplett tjeneste:

Vi tilbyr en komplett trefellingstjeneste som inkluderer alt fra vurdering av trærnes tilstand og riktig planlegging, til selve trefellingen og etterarbeidet. Vi tar oss av bortkjøring av avfall og kan også tilby kapping og oppdeling av trestammer om ønskelig.

Trefelling

På befaring avgjøres det om treet kan felles på vanlig måte eller om det må seksjonsfelles; Vi klatrer opp i treet og tar det ned bit for bit. Om ønskelig, står vi for fjerning av kvister og stokker. Vi er fullforsikret og utfører trefelling på sikrest mulig måte.

Stubbefresing

Uønskede stubber kan fjernes med stubbefres, og jeg kan legge på jord og eventuelt ferdigplen for et fint sluttresultat. Dette er et rimelig og godt alternativ til gravemaskin.
LogoMakr-322QbB

Beskjære og fjerning av hekk

På befaring avgjøres det om treet kan felles på vanlig måte eller om det må seksjonsfelles; Vi klatrer opp i treet og tar det ned bit for bit. Om ønskelig, står vi for fjerning av kvister og stokker. Vi er fullforsikret og utfører trefelling på sikrest mulig måte.
LogoMakr-322QbB

Gressklipping

Luking, beplanting