Varetaxi Drammen

Rimelig og serviceinnstilt Varetaxi Drammen. Perfekt for firma og privat som trenger rask dør til dør levering med mindre flyttelass.

Varetaxi Drammen pris

Fra 450-

Varetaxi Drammen frakter alt du måtte ønske fra A til Å. Hvis du for eksempel har kjøpt møbler fra Finn, i Ikea eller hos en privatperson og ikke har plass i din egen bil, er det bare å kontakte oss. Vi er fleksibel og er på plass når det passer deg. Vi henter og leverer store pall, kolli, møbler, kontormøbler, inventar og alt annet du trenger å få frakte.

eller ring 97386682

For varetaxi i andre kommune eller by – Klikk her

Andre Varetaxi Drammen tjenester vi tilbyr.

Langdistanse

Vi utfører langdistanse transport nesten over hele Norden. Ekspress frakt i alle størrelser, alt fra sykkel, bildekk, motor, møbler, hvitevarer, peis, ATV, motorsykkel, og m.m.

Termotransport

Med en kjølebil fra oss er du sikret topp kvalitet, service og oppfølging. Kjølebilen vår er bygd for kjøl, frys og varme. Varene dine godt beskyttet, uansett om det er 25 minus eller 25 plussgrader ute.

Faste leveringer

Vi tilbyr også fast leveringer til fast dag og tid. Perfekt for deg som er bedrift eller kommunal.

Kvalifiserte Varetaxi Drammen

Vi har flere års erfaring innen varetaxi / budbil, så vi vet hva som trengs for å få varene dine fraktet på en trygt måte. Vi tilbyr varetransport, fra bud til kommersiell varetransport. Med erfarne ansatte tilbyr vi pålitelige transporttjenester og 100% tidsgaranti.

Spørsmål & svar

Varetaxi betyr også budbil. En varetaxi er en enkel måte å frakte ting på. En taxi for å frakte varer.

Det er enkle å avtale med å bestille taxi. Dette kan gjøre på forespørsel skjema eller ring og på 97386682.

 

Vi har varebil til de fleste type oppdragende. Ta kontakt om du er usikker på om varen er for stor. 

 

 

Varetaxi forespørsel