Varetaxi Os

Rimelig og serviceinnstilt Varetaxi Os. Perfekt for firma og privat som trenger rask dør til dør levering med mindre flyttelass.

Varetaxi Os pris

Fra 450-

Varetaxi Os frakter alt du måtte ønske fra A til Å. Hvis du for eksempel har kjøpt møbler fra Finn, i Ikea eller hos en privatperson og ikke har plass i din egen bil, er det bare å kontakte oss. Vi er fleksibel og er på plass når det passer deg. Vi henter og leverer store pall, kolli, møbler, kontormøbler, inventar og alt annet du trenger å få frakte.

For varetaxi i andre kommune eller by – Klikk her

Hva vi tilbyr

LogoMakr (11)

Ekspress budbil / varetaxi

Når det virkelig haster stiller vi opp med en gang. Dokumenter, verktøy, maskindeler osv. leveres direkte til mottaker. Fra liten budbil til lastebil med plass til 21 paller på ekspress-oppdrag. Dør-til-dør-tjeneste over hele landet gjennom våre samarbeidspartnere.

LogoMakr-4np45b

Distribusjon

 Inngå fast avtale om henting til avtalt tid og levere i løpet av samme dag til fast pris for hver levering. Varme og kjøl i varerom tilgjengelig på enkelte biler. 

LogoMakr-8cMcCK

Budbil med faste ruter

Vi har budbiler med faste ruter daglig for å sørge for at dine varer blir rask levert på samme dag.

LogoMakr-8cMcCK (1)

Skapbiler

For tyngre oppdrag har vi skapbiler med nyttelast fra 2,5 til 11 tonn, og fra 12 til 21 palleplasser. Noen av bilene har varme i skap og full sideåpning.

Andre Tjenester vi tilbyr i Lørenskog.

Langdistanse

Vi utfører langdistanse transport nesten over hele Norden. Ekspress frakt i alle størrelser, alt fra sykkel, bildekk, motor, møbler, hvitevarer, peis, ATV, motorsykkel, og m.m.

Termotransport

Med en kjølebil fra oss er du sikret topp kvalitet, service og oppfølging. Kjølebilen vår er bygd for kjøl, frys og varme. Varene dine godt beskyttet, uansett om det er 25 minus eller 25 plussgrader ute.

Faste leveringer

Vi tilbyr også faste leveringer til fast dag og tid. Perfekt for deg som er bedrift eller kommunal.

Kvalifiserte varetaxi og budbil

Vi har flere års erfaring innen varetaxi / budbil, så vi vet hva som trengs for å få varene dine fraktet på en trygg måte. Vi tilbyr varetransport, fra bud til kommersiell varetransport. Med erfarne ansatte tilbyr vi pålitelige transporttjenester og 100% tidsgaranti. Budbil er det beste alternativet når du vil være fullstendig trygg på at leveransen kommer frem i tide. Varen går direkte fra avsender til mottaker, og du kan holde kontinuerlig kontakt med sjåføren underveis. Vi sender budbiler i hele Norge, uavhengig av størrelsen på lasten.

Spørsmål & svar

Varetaxi betyr også budbil. En varetaxi er en enkel måte å frakte ting på. En taxi for å frakte varer. Varetaxi er en tidsbesparende løsning, som gjør at du kan konsentrere deg om din egen virksomhet. Dette er et raskt og rimelig transportalternativ, enten du skal frakte små eller store varer.

Det er enkle å avtale med å bestille taxi. Dette kan gjøre på forespørsel skjema eller ring og på 92921050.

 

Vi har varebil til de fleste type oppdragende. Ta kontakt om du er usikker på om varen er for stor. 

 

 

Andre steder vi kjører

Steder
Se mer

Stjørdalshalsen

Skien

Porsgrunn

Orkanger

Lørenskog

Larvik

Kragerø

Bærum